Postarea numărul 101 - Reflecţii economice

joi, 21 mai 2009

Postarea numărul 101

Acest blog a adunat 100 de postări. Am început să scriu pe 10 septembrie 2008, însă mai mult de jumătate dintre postări sunt din mai 2009, în număr de 58 până acum. Blogul face obiectul revistei presei de la DailyBusiness.ro şi este citat la blogroll pe blogul lui Dan Popa, unul dintre cele mai citite bloguri cu tematică economică şi bancară din România. Dintre blogurile generaliste, blogul apare la blogroll pe blogurile lui Romulus Cristea (primul care a semnalat existenţa acestui blog aici, aici şi aici) şi Florin Budescu. Mai are mult până să fie cunoscut.

Intenţia mea este să abordez economia cât de obiectiv o poate face un blog personal. Desigur că am economiştii mei preferaţi, abordările mele preferate şi propriile mele viziuni asupra fenomenului economic în general. În plus, activez de 17 ani pe piaţa imobiliară, una dintre pieţele de bani, pe care încă de la început am abordat-o în spiritul economiei de piaţă. Această prezenţă m-a făcut să am o anumită înţelegere a fenomenului economic şi a particularităţilor lui româneşti. În acest blog, vreau să împărtăşesc propriile mele viziuni asupra economiei româneşti, în special.

Mulţumesc tuturor celor care mi-au scris şi m-au încurajat să continui. Aştept orice sugestii, critici şi, poate, laude prin formularul de contact de aici.

4 comentarii:

Stelian Muscalu

ma bucur ca am reusit sa ajung pe acest blog. am sa-l trec si eu in lista mea de bloguri. si daca tot sunt aici. dupa reportajul despre zonele rezidentiale pe care l-am facut impreuna, am incercat acum sa fac un reportaj similar pe turism.
Dac tu crezi ca se inacdreaza cu tematica blogului tau te-as ruga sa postezi promo-ul pentru acest material. ideea este sa desteptam cat mai multi romani... sa nu mai existe cazuri de naivi inselati cu mii de euro. iata si linkul


http://www.youtube.com/watch?v=4KfsIkFFgZg&eurl=http%3A%2F%2Fwww.steliadis.blogspot.com%2F&feature=player_embedded

multam tare
stelian muscalu

Ion Radu Zilişteanu

Îţi mulţumesc pentru link. După cum vezi, am scris un post pe tema emisiunii de sâmbătă aici.
Mult succes!

Romulus Cristea

Buna ziua,
Mult succes in continuare!

Ion Radu Zilişteanu

Mulţumesc, cu atât mai mult cu cât vine de la un blogger mult mai experimentat decât mine!

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus