Mugur Isărescu îşi dă cu presupusul despre Liviu Negoiţă - Reflecţii economice

vineri, 6 noiembrie 2009

Mugur Isărescu îşi dă cu presupusul despre Liviu Negoiţă

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, reprezintă o alegere bună, pentru că era nevoie de o persoană tânără, această funcţie fiind una dintre cele mai grele din România, a declarat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, citat de Mediafax.

"Job-ul acesta este foarte greu în România. Cel mai greu. Luaţi-ne fotografiile tuturor premierilor înainte de a veni şi la plecare din Guvern şi să vedeţi cât am îmbătrânit. Negoiţă este o alegere bună, pentru că este o persoană tânără", a continuat Isărescu. "Uitaţi-vă ce frumos arată acum", a mai spus guvernatorul BNR.

El s-a arătat mulţumit de faptul că Negoiţă a refăcut străzile din jurul clădirii principale a Băncii Naţionale a României.

Guvernatorului Isărescu îi este uşor să fie glumeţ la adresa politicienilor, în condiţiile în care mandatul său în fruntea băncii centrale tocmai a fost reînnoit. Poate că ar trebui să se arate ceva mai preocupat de faptul că instituţiile internaţionale au amânat tranşe în valoare de circa 3,5 mld.€, condiţii în care România este din ce în ce mai greu de gestionat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus