Flamingo cere insolvenţa subsidiarei Flanco - Reflecţii economice

miercuri, 9 decembrie 2009

Flamingo cere insolvenţa subsidiarei Flanco

Prin intermediul unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti, Flamingo International SA a anunţat că a cerut intrarea în reorganizare judiciară a companiei Flanco International SRL. Acest demers este urmarea eşuării negocierilor cu principalul creditor al Flanco, ING Bank, care a demarat executarea silită pentru o parte a bunurilor companiei.

Relativ la această cerere de insolvenţă, Ziarul Financiar titrează în mod greşit Flamingo cere insolvenţa. ING începe să ia marfa din magazine.

În comunicatul Flamingo se arată: "În ciuda eforturilor intense, negocierile cu ING au eşuat, solicitarea de reducere suplimentară a datoriei fiind refuzată, banca luând decizia de a demara astăzi executarea silită a stocurilor aflate în unele magazine ale companiei. În acest context, în ciuda faptului că întreg planul de redresare a companiei se află în stadiu final de implementare, am luat decizia de a proteja compania împotriva creditorilor prin declanşarea procedurilor de reorganizare judiciară (insolvenţă)."

Bursa de Valori Bucureşti a oprit de la tranzacţionare acţiunile Flamingo International (FLA), listată la categoria a doua a BVB, având în vedere gradul ridicat de integrare a afacerilor acesteia cu subsidiara Flanco.

Ieri, tocmai am comandat un frigider de la www.eflamingo.ro şi am decis să nu plătesc prin card sau ordin de plată, ci să plătesc la primirea coletului cei circa 2.000 lei. Am făcut bine :)

Actualizare 10.12.2009: Am primit frigiderul. Factura era emisă de Flanco...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus