Dan Bittman: "Finanţele ştiu cine fură, dar sunt firme care n-au voie să fie controlate" - Reflecţii economice

vineri, 2 iulie 2010

Dan Bittman: "Finanţele ştiu cine fură, dar sunt firme care n-au voie să fie controlate"



Ministerul Finanţelor Publice ştie cine fură, dar există firme care nu trebuie controlate niciodată. Declaraţia îi aparţine lui Dan Bittman, fost consilier al ministrului Sebastian Vlădescu, şi a fost făcută aseară la emisiunea Ora de foc de la Realitatea TV.

"Să nu credeţi că nu se ştie la nivelul Ministerului de Finanţe ce se întâmplă în România. Să nu credeţi că nu se ştie pe unde se fură, cine fură. Sunt filmaţi, sunt îndosariaţi, sunt arhivaţi. Toţi cei care fură. Dar există firme care n-au voie să fie controlate niciodată şi oameni care n-au voie să fie controlaţi niciodată", a spus Dan Bittman.

Dan Bittman a mai spus că a lucrat în minister doar pentru a vedea, din curiozitate, ce se întâmplă "în interior", şi că nu doreşte să arate cu degetul spre anumite persoane din această instituţie.

Ministerul Finanţelor Publice nu a dorit să comenteze afirmaţiile fostului consilier Dan Bittman.

Iată că experienţa lui Bittman în calitate de consilier al lui Sebastian Vlădescu în perioada ianuarie - iunie 2010 are utilitatea ei publică. Ştiţi cum e: chiar dacă lumea ştie ce se întâmplă, nu are importanţă atâta vreme cât cineva din interior nu vorbeşte.

Această relatare mai ridică puţin vălul asupra nemerniciilor care se desfăşoară în interiorul puterii politice.

1 comentarii:

Informatii-economice

Radu, ai crezut vreodata ca este altfel? Cunoscandu-te m-as mira!
S-a sesizat cineva si avem deja o ancheta care se va solutiona cu arestari la nivel inalt si recuperarea unor fonduri? Imi vine sa rad!

Cu alte cuvinte cineva a mai confirmat o data ceea ce toata lumea stia de mult timp... Lucrurile merg mai departe ca de obicei!

Intebare: ce s-ar fi intamplat intr-o tara adevarata in astfel de conditii?

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus