O ştire despre câţiva nebuni şi o emisiune - Reflecţii economice

duminică, 3 octombrie 2010

O ştire despre câţiva nebuni şi o emisiune

Titlul de mai sus nu îmi aparţine. Este titlul unui articol de ieri al lui Moise Guran, de pe blogul Biziday.ro, al emisiunii BizBazar. Redau un pasaj:

De Alepse aţi auzit? Dar de Laur? De Ionuţ, de Simona, de Emi sau de Puştiu? Habar n-aveţi cine sunt ăştia, este? Ei bine, sunt unii ai dracu care ştiu să facă emisiuni bune. Sunt unii care muncesc repede şi bine reuşind să facă un produs media destul de sofisticat cu cele mai mici costuri din România.

Voi vă uitaţi la televizor şi îl vedeţi pe Guran. Lumea zice emisiunea lui Guran. Doamna Isărescu zice uite-l pe domnu BizBazar. Să vă zic un secret – Guran e nimic fără nebunii ăştia de care voi nici n-aţi auzit. De ce le spun nebuni? Pentru că în plină criză economică ei au decis să demisioneze de la unul dintre cele mai mari grupuri de presă de la noi şi să se angajeze la un sereleu de apartament.

Aţi înţeles, poate, că emisiunea BizBazar de la Antena 3 nu mai există. Aseară, la ora 23, a fost difuzată ultima ediţie. Echipa emisiunii a demisionat în bloc şi a decis să se alăture unui sereleu, cum spune Moise, care se va numi Biziday.

Este încă un proiect care dispare, mă refer la BizBazar, o emisiune economică excepţională, la care am avut plăcerea să fiu invitat de câteva ori. Aşa cum spune Moise Guran, un proiect media făcut cu resurse puţine şi de o calitate invers proporţională cu banii necesari.

Echipa va face producţie de televiziune în sistem independent, existând discuţii TVR pentru producţia unuia dintre cele trei formate propuse de ei. Le doresc succes!

Reamintesc că BizBazar se stinge după o altă emisiune foarte bună de la Antena 3, Reporter special.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus