Radu Soviani, redactor şef la Business Standard - Reflecţii economice

luni, 3 august 2009

Radu Soviani, redactor şef la Business Standard

Zilele trecute, s-a anunţat înlocuirea lui Adrian Mârşanu cu Radu Soviani în funcţia de redactor-şef la cotidianul Business Standard, cu începere de la 1 august 2008. Radu Soviani este realizator, editor şi prezentator la The Money Channel încă de la înfiinţarea postului, în 2006, şi este editorialist al săptămânalului Money Express. Anterior, a condus timp de trei ani departamentul de ştiri al B1TV. Este doctorand în economie, specializarea monedă-credit. Am colaborat de multe ori cu el şi trebuie să îi remarc entuziasmul cu care face jurnalism economic.

"Cred că jurnalismul economic e o vocaţie. Pana acum l-am explorat mai ales pe cel de televiziune şi sunt mândru de ce am realizat la The Money Channel, unde îmi voi continua toate proiectele. Conducerea editorială a unui cotidian e o mare provocare şi oportunitate pentru mine, e nivelul următor", a declarat Radu Soviani.

La rândul său, Sorin Freciu, preşedintele Diviziei Business Media a grupului Realitatea-Caţavencu, a declarat: "Radu este unul dintre cei mai dinamici jurnalişti de business din piaţă, cu o viziune fundamentată asupra mediului de afaceri. Avem încredere că expertiza şi entuziasmul lui se vor transforma în asset-uri pentru Business Standard, aşa cum a dovedit-o şi la The Money Channel şi nu pot decât să mă bucur că extindem astfel parteneriatul nostru."

Avantajul lui Radu Soviani este cel de a fi fost mediatizat destul de puternic în ultima vreme, apărând la multe dintre dezbaterile cu subiect economic de la Realitatea TV. Acest lucru este de bun augur pentru Business Standard, spre deosebire de prezenţa palidă a lui Andrei Mârşanu. Prezenţa lui Soviani pe ecranul the Money Channel nu a fost un avantaj decât în mediile în care acest canal este urmărit.

Îi doresc succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus