Guvernul Orban, mai ceva decât guvernul Boc, desfiinţând pensiile pilon II - Reflecţii economice

vineri, 26 noiembrie 2010

Guvernul Orban, mai ceva decât guvernul Boc, desfiinţând pensiile pilon II

După cum anunţă site-ul financiare.ro, guvernul ungar va elimina fondurile de pensii private obligatorii până la sfârşitul anului viitor, prin modificările planificate în sistemul de pensii, a declarat ministrul Economiei, Gyorgy Matolcsy, pentru site-ul de business fn.hu.

"Reformele pregătite de guvern pentru sistemul de pensii vor rezulta în eliminarea pilonului doi (al fondurilor de pensii private obligatorii). Pilonul II va înceta să existe până la sfârşitul lui 2011", a afirmat Matolcsy într-un interviu acordat luni şi publicat joi seară. Matolcsy anticipează că 90-95% dintre cei trei milioane de contributori la fondurile de pensii private obligatorii vor reveni la sistemul public de pensii.

Guvernul de dreapta condus de Viktor Orban, de dreapta, comite, astfel, un grav atentat la proprietatea privată. Desfiinţarea pensiilor private obligatorii din cauza incompetenţei guvernelor succesive ale Ungariei de a gestiona fondul public de pensii va avea consecinţe extrem de grave pentru credibilitatea acestei ţări. Nici măcar guvernul Boc nu a îndrăznit aşa ceva.

2 comentarii:

Anonim

Ba a indraznit, chiar de doua ori anul asta, noroc ca la noi nu e chiar sat fara caini si n-am fost destul de idioti cat sa dam 66% din Parlament unui singur partid:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-guvernul-pregateste-marea-nationalizare-a-pensiilor-private-895448.html

http://www.gandul.info/news/cum-a-vrut-guvernul-boc-sa-nationalizeze-pensiile-private-7700980

Anonim

problema este ca piticul handi boc a taiat si el din toate pensiile aici

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus