Se amână târguri imobiliare - Reflecţii economice

joi, 19 noiembrie 2009

Se amână târguri imobiliare

Redau mai jos un e-mail primit în această seară:

Consecvente propriilor misiuni declarate, de a contribui activ la dezvoltarea pietei imobiliare din Romania, agentiile Admedia (organizator Timon) si DMI au decis amanarea Targului Imobiliar National Timon. Decizia a fost provocata de actuala situatie economica si de campania electorala, acesti factori reducand drastic posibilitatea de a creea un eveniment de succes.
In calitate de participanti activi la activitatea pietei imobiliare romanesti, cele doua agentii au incercat, in ultima perioada, mai multe idei de revigorare a acestui segment pentru a ajunge, intr-un final, la concluzia ca, de fapt, intreaga situatie este semnalul dat de o piata in covalescenta, suprapopulata cu targuri imobiliare.
Totodata, refuzul dezvoltatorilor de a participa la acest eveniment ce obisnuia sa dea tonul pietei imobiliare a fost interpretat ca un semnal al unei piete imature si nepregatite pentru un eveniment de o asemenea amploare.
Targul Imobiliar National - Timon va fi reprogramat pentru primavara anului 2010, urmand ca atunci sa stabilim directiile de urmat pentru o piata imobiliara matura.
Multumim partenerilor nostri, jurnalistilor care au fost alaturi de noi si tuturor jucatorilor din domeniul imobiliar. Timon este si va ramane targul cumparatorilor, pentru ca cele mai multe tranzactii imobiliare se fac la noi!

Cu respect,

Vlad Vlasceanu
Director Timon

Şi încă unul:

Mai este doar o saptamana pana cand Targului Imobiliar PROJECT EXPO “ Exclusiv” isi va deschide pentru ultima oara in acest an portile.

Incheiem in forta anul 2009 printr-o editie speciala in care persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte vor fi intampinate in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO „Exclusiv” de o abundenta de oferte prezentate in exclusivitate de catre dezvoltatori imobiliari de renume.

Obiectivul urmarit este acela de a reuni elita dezvoltatorilor imobiliari sub cupola unui eveniment exclusivist ce pune accentul in special pe consistenta ofertelor propuse.

Intregul segment de public interesat de achizitionarea unei locuinte se va putea regasi in calitatea si accesibilitatea propunerilor imobiliare prezente in cadrul acestui eveniment de referinta. Vizitatorii, fie ei in cautarea unei locuinte ce poate fi achizitionata prin programul guvernamental prima casa, fie ca doresc sa achizitioneze un imobil din segmentul de lux, vor beneficia in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv de o minutioasa selectie a ofertelor imobiliare ce este realizata cu menirea de a satisface o vasta paleta de nevoi si dorinte.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv va aduce un plus de valoare peisajului imobiliar autohton prin reunirea companiilor active si puternice, ce sunt capabile sa reziste chiar si in conjunctura actuala a pietei.

Palatul Copiilor din Bucuresti va gazdui acest eveniment imobiliar timp de trei zile, iar perioada 27–29 noiembrie 2009 trebuie subliniata in calendarul fiecarei persoane dornice sa achizitioneze un imobil!

Fără comentarii, deocamdată.

6 comentarii:

Anonim

pai al doilea vad ca nu e amanat... din contra :)

Cristi Iepuran

Nu pot sa cred ca au inceput sa amane targuri...imi facusem deja planuri pentru targurile din sfarsitul asta de toamna :(

Anonim

Dle Zilisteanu ca fin analist al pietei imobiliare nu cunoasteti adresele de email ale celor de la timon? toata presa scrie ca cel de-al doilea targ a trimis falsul comunicat al timon.

Ion Radu Zilişteanu

Nu este nevoie să ştiu pe dinafară adrese de e-mail. Citiţi articolul următor şi veţi afla punctul meu de vedere.

Anonim

De ce nu s a imprumutat guvernul de la populatie?

Anonim

cate datorii mai vrea guvernul sa mai faca???

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus