Andrei Gheorghe, coordonator de comunicare la MFP - Reflecţii economice

luni, 4 ianuarie 2010

Andrei Gheorghe, coordonator de comunicare la MFP

Deşi ştirea se vehiculează de câteva ore pe Twitter, iată că site-ul Corinei Drăgotescu, ImpactNews.ro, dă drept sigură această informaţie:

Jurnalistul Andrei Gheorghe a acceptat oferta de coordonare a departamentului de comunicare al Ministerului de Finanţe, condus de Sebastian Vlădescu. Fostul realizator al Realităţii TV a confirmat pentru Impact News această informaţie.

Deocamdată, Andrei Gheorghe se va ocupa de strategia de comunicare a ministerului, fără să ocupe funcţia de purtător de cuvânt.

Ultimul proiect al lui Gheorghe a fost show-ul de televiziune de la Kanal D, Rătăciţi în Panama. În urmă cu câteva luni, Andrei Gheorghe şi-a lansat şi un site, presa.nu, alături de jurnaliştii Mihnea Măruţă şi Iulian Comănescu.


Mă întreb cum vor arăta viitoarele comunicate de presă ale Ministerului Finanţelor Publice, sub oblăduirea lui Gheorghe. Din limbajul păsăresco-contabilicesc al lui Pogea vom trece la ce?

Primul lucru care îmi trece prin minte este faptul că Emil Boc a căzut în direct la o emisiune a lui Andrei Gheorghe la Antena 1. Poate îl ajută şi de data asta :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus