Lucian Mândruţă, între "Prima casă" şi cavou - Reflecţii economice

vineri, 31 iulie 2009

Lucian Mândruţă, între "Prima casă" şi cavou

Aseară, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, a fost amfitrion Lucian Mândruţă, în locul lui Mihai Gâdea, probabil plecat în concediu. Ca să dea un iz de bombiţă jurnalistică emisiunii, moderatorul a vrut să fie deştept şi spiritual şi a făcut o dezbatere cu titlul "Prima şi ultima casă", pe care o puteţi urmări aici (de la minutul 29:55, cei de la Antena 3 sunt cam neglijenţi cu înregistrările). Cu alte cuvinte, este mai rentabil să cumperi o casă prin programul lansat de guvern sau mai bine îţi cumperi un cavou? Mai bine trăieşti sau mai bine mori? Un asemenea demers jurnalistic morbid duce orice în derizoriu.

Invitaţi au fost: Dan Ioan Popp, preşedinte Impact, Corneliu Cojocaru, director de comunicare la BCR, şi Mircea Cleciu, director la Neocasa. Am vorbit astăzi cu Dan Ioan Popp şi l-am întrebat dacă cunoştea, când a fost invitat, abordarea emisiunii. Mi-a spus că nu şi că nu ar fi participat dacă ar fi ştiut. A adăugat: "tablodizarea infestează totul".

Actualizare 01.08.2009: Ulterior, am vorbit şi cu ceilalţi doi invitaţi ai emisiunii, Corneliu Cojocaru şi Mircea Cleciu, care mi-au confirmat că nici ei nu au fost la curent cu abordarea lui Lucian Mândruţă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus