Reporter special: Împotriva ţepelor din turism, în special de tip time share - Reflecţii economice

vineri, 22 mai 2009

Reporter special: Împotriva ţepelor din turism, în special de tip time share

Reiau de pe blogul lui Stelian Muscalu un clip de promovare a emisiunii Reporter special de la Antena 3. Emisiunea de sâmbătă, 23 mai 2009, ora 22:05, va fi dedicată ţepelor din turism.





Reportajul analizează şi înşelăciunile asociate proprietăţilor time share, care au legătură strânsă cu piaţa imobiliară. Pe scurt, este vorba de a cumpăra dreptul de proprietate pentru o săptămână pe an pentru o proprietate aflată într-o zonă turistică, gen Insulele Canare. Desigur, în lume este foarte răspândit acest tip de proprietate, în mod licit, dar există şi încercări de fraudare. În România, aceste înşelăciuni au început încă din anii '90. Se identifică cupluri care sunt momite cu nade de genul: "Felicitări, aţi câştigat o excursie în Insulele Canare!".

Am colaborat cu Stelian Muscalu la realizarea unor emisiuni pe teme imobiliare, îmi place stilul lui de reporter special şi, de aceea, vă recomand cu căldură să urmăriţi emisiunea.

6 comentarii:

Stelian Muscalu

iti multumesc tare mult atat pentru publicare cat si pentru prezentare.

Ion Radu Zilişteanu

Cu plăcere, Stelian.
Succes!

Anonim

unde pot gasi si eu toata fimarea..mai exact toata emisiunea?...deoarece eu nu am apucat sa vad emisiunea si am inteles ca este f interesanta....anonim....

Ion Radu Zilişteanu

Cel mai bine este să-l întrebi personal pe relizatorul emisiunii, Stelian Muscalu, pe care îl găseşti prin blogul lui sau, dacă nu are adresă de contact acolo, scrie-mi prin formularul de contact al acestui blog şi-ţi voi da adresa de e-mail a lui Stelian.

Stelian Muscalu

am sa incerc sa postez pe blog saptamana viitoare tot reportajul. va multumesc pentru interes

Ion Radu Zilişteanu

Mulţumesc, Stelian.
Iată că întrebarea de mai sus şi-a găsit răspuns. Cine este interesat să vadă reportajul îl poate căuta săptămâna viitoare pe blogul lui Stelian Muscalu.

Trimiteți un comentariu

  © 2008 Design 'Minimalist E' de Ourblogtemplates.com

Sus